Fail to add a video on the product image

Posted In General
  • joe-clark 2 years ago
    Hello everyone,
    
    Recently I have tired to add a [product design video](http://blog.advids.co/20-amazing-product-design-video-marketing-examples/) on the product page,and I followed the step of the direction,editing the image,filling the Image alt text box with vaild youtube address(definitely confirm that the address is vaild). But I still cannot play the video on the product page when I save it. By the way ,my theme is Pipeline.
    
    Does angyone come across the same problem?
    Or if there is a solution to solve the problem?
    
    Appreciation for any reply.
    Thank you.

    Hello everyone,

    Recently I have tired to add a product design video on the product page,and I followed the step of the direction,editing the image,filling the Image alt text box with vaild youtube address(definitely confirm that the address is vaild). But I still cannot play the video on the product page when I save it. By the way ,my theme is Pipeline.

    Does angyone come across the same problem? Or if there is a solution to solve the problem?

    Appreciation for any reply. Thank you.

  • mark 2 years ago
    <p>From my understanding you are using Geekshop, right?
    This does not happen for me, I have tried with using Youtube as well.
    Would you mind sharing a link to the product page so I can test it myself and look for any issues?</p>
    
    <p>You can send the link to [email protected] if you prefer to have it private.</p>

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
Want to create your own SAAS?

I can teach you to create your own Software as a Service. Click here to learn more!

Visit SAAS Adventure!