Wave image not showing

Solved Posted In Wave
  • dogstring 5 months ago
    I just downloaded wave and run it in my local machine everything seem to work fine except those image not being loaded or missing, I've check the directories and naming and all are intack. I've also checked the permission or ownership but its working fine.. Here is the link: **https://ibb.co/PjD0vZc**

    I just downloaded wave and run it in my local machine everything seem to work fine except those image not being loaded or missing, I've check the directories and naming and all are intack. I've also checked the permission or ownership but its working fine.. Here is the link: https://ibb.co/PjD0vZc

  • Best Answer

    (As selected by dogstring)

    marx 5 months ago
    Try deleting the **storage symlink** within your public folder.
    
    Then re-create it with the command:
    
    ```php artisan storage:link```
    
    

    Try deleting the storage symlink within your public folder.

    Then re-create it with the command:

    php artisan storage:link

  • marx 5 months ago
    Try deleting the **storage symlink** within your public folder.
    
    Then re-create it with the command:
    
    ```php artisan storage:link```
    
    

    Try deleting the storage symlink within your public folder.

    Then re-create it with the command:

    php artisan storage:link

  • dogstring 5 months ago
    Thanks this solves the issue!

    Thanks this solves the issue!

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
Want to create your own SAAS?

I can teach you to create your own Software as a Service. Click here to learn more!

Visit SAAS Adventure!