Unable to add payment information

Solved Posted In Wave
  • daniel-sa 4 months ago
    I've been trying to test the Stripe payment method but am totally stumped by this, I'm not sure if it's a bug or a configuration issue on my part, has anyone experienced this? 
    
    The rest of the form to add your card just does not show up, only the name. I've double checked that both of my Stripe API keys--test and live are correct within the .env file. I suspect it's a Stripe issue due to makeup of the form.
    
    ![image of plans](https://i.imgur.com/Ck0a06n.png)

    I've been trying to test the Stripe payment method but am totally stumped by this, I'm not sure if it's a bug or a configuration issue on my part, has anyone experienced this?

    The rest of the form to add your card just does not show up, only the name. I've double checked that both of my Stripe API keys--test and live are correct within the .env file. I suspect it's a Stripe issue due to makeup of the form.

    image of plans

  • Best Answer

    (As selected by daniel-sa)

    daniel-sa 4 months ago
    I was able to fortunately solve this by running
    > php artisan optimize:clear

    I was able to fortunately solve this by running

    php artisan optimize:clear

  • daniel-sa 4 months ago
    I was able to fortunately solve this by running
    > php artisan optimize:clear

    I was able to fortunately solve this by running

    php artisan optimize:clear

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
Want to create your own SAAS?

I can teach you to create your own Software as a Service. Click here to learn more!

Visit SAAS Adventure!