I cant login admin panel with normal view, after logged dashboard.

Posted In Wave
  • jet-skywalker 2 months ago
    After flesh install wave RC10 on VPS, everything looks fine. But, I found when I login the Dashboard, and click admin (~doesn't show the voyager panel). It looks like don't load admin assets,  app.css is blank, no other files in admin/assets 
    
    screenshot: https://prnt.sc/nyn6b0
    
    I guess the file, /config/voyager.php or any other file need adjust.
    
    I am a beginner, who can help me, thank you!
    
    >     'assets_path' => '/vendor/tcg/voyager/assets',
      
        /*
        |--------------------------------------------------------------------------
        | Storage Config
        |--------------------------------------------------------------------------
        |
        | Here you can specify attributes related to your application file system
        |
        */
    
        'storage' => [
            'disk' => 'public'
        ],
    		
    		

    After flesh install wave RC10 on VPS, everything looks fine. But, I found when I login the Dashboard, and click admin (~doesn't show the voyager panel). It looks like don't load admin assets, app.css is blank, no other files in admin/assets

    screenshot: https://prnt.sc/nyn6b0

    I guess the file, /config/voyager.php or any other file need adjust.

    I am a beginner, who can help me, thank you!

    'assets_path' => '/vendor/tcg/voyager/assets',
    
    /*
    |--------------------------------------------------------------------------
    | Storage Config
    |--------------------------------------------------------------------------
    |
    | Here you can specify attributes related to your application file system
    |
    */
    
    'storage' => [
        'disk' => 'public'
    ],
    	
    	
    
  • jet-skywalker 2 months ago
    Datebase changed to utf8_unicode_ci from utf8_general_ci. 
    
    Looks fine!

    Datebase changed to utf8_unicode_ci from utf8_general_ci.

    Looks fine!

  • milton-leaman 1 month ago
    So have you resolved this problem?

    So have you resolved this problem?

  • jet-skywalker 1 month ago
    yes, I did~ Thks

    yes, I did~ Thks

  • jason-james 1 month ago
    If you want a solution to get rid of this solution, so you can hire a freelance developer that can solve your problems. Past a few days back I also face this type of problem on my site [assistance.me.uk](https://www.assistance.me.uk/) so I coordinate with a freelance professional developer and he completed my work very well and in a very short time.

    If you want a solution to get rid of this solution, so you can hire a freelance developer that can solve your problems. Past a few days back I also face this type of problem on my site assistance.me.uk so I coordinate with a freelance professional developer and he completed my work very well and in a very short time.

Please login or signup to leave a response.

Login

or Sign Up

Sign Up

or Login
×
tnylea
Cheers Friend!

I'm Tony, the creator of this site. I'm trying to increase my twitter following. Want to follow me?

Follow @tnylea If not, no worries :)